Schilderwerken

Schilderwerken

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk verfraait het exterieur van uw pand. Bovendien beschermt het uw houtwerk en de muren. Zeker in het wisselvallige Nederlandse klimaat is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Op de lange termijn zal dit zeker kostenbesparend werken.

Elk huis of bedrijfspand verdient een persoonlijke benadering. Elk huis of bedrijfspand is immers anders, en daarmee ook de staat van onderhoud.
Voordat wij een vrijbelijvende offerte uitbrengen, inspecteren wij uw huis of bedrijfspand op eventuele gebreken, of schades aan het schilderwerk. Eventuele houtrotreparaties of de oplossing van bouwkundige gebreken worden desgewenst in de calculatie meegenomen.

Binnenschilderwerk

Om de kwaliteit van het wonen en werken te verbeteren wilt u graag dat het interieur geheel naar uw wensen is ingericht. Daarbij zijn de kleur- en materiaalkeuze van groot belang. Die keuze hoeft u niet alleen te maken, wij adviseren u graag over de meest actuele kleuren en materialen.Wij werken met hoogwaardige (watergedragen) producten, voor een fraai uiterlijk en een goede bescherming van uw plafonds, wanden, ramen, kozijnen en deuren.

Bij het aanbrengen van verf denk je in eerste instantie aan kwasten en rollers, maar wij kiezen steeds vaker voor het spuiten. Bij watergedragen lak levert dat prachtige resultaten op!